Жіночі спортивні костюми

Жіночі спортивні костюми

Гардероб сучасних представниць прекрасної статі надзвичайно різноманітний. У ньому неодмінно є наряди на всі випадки життя. Не секрет, що для походу на роботу і прогулянки в парку, поїздки за місто і романтичного побачення потрібен абсолютно різний одяг та аксесуари. Жіноча краса має бути надзвичайно різноманітною.

Дівчата і жінки різної комплекції, віку і соціального статусу вже давно по достоїнству оцінили всі переваги, які дають жіночі спортивні костюми.  По-перше, вони зручні, зовсім не сковують рухів, навіть при активному проведенні часу. По-друге, привабливі, правильно підібрані моделі підкреслюють усі переваги силуету і при цьому, відмінно маскують його недоліки. Словом, це універсальний, комфортний і ультрасучасний одяг для тих леді, які бажають йти в ногу з часом.

Спортивна мода і тренди: костюми спортивні жіночі

Моду не дарма поетично порівнюють з жіночим характером. Вона раз у раз змінюється, актуалізуючи нові і нові віяння і тенденції. Дамам, які бажають не відставати від трендових канонів, буде корисно знати, які спортивні костюмчики будуть на піку моди найближчим часом. Дизайнери і стилісти рекомендують звернути особливу увагу на моделі такого плану:

  • Спортивні костюми oversize
  • Моделі з лампасами
  • Костюми з укороченою кофтою
  • Спортивні набори з мереживом

Щоб правильно оцінити всі переваги і недоліки кожного виду спортивних костюмів, а також визначитися, що найкраще підходить саме Вам, варто розглянути кожен з них більш детально.

Брендові спортивні костюми жіночі категорії oversize не втрачають популярності все котрий сезон поспіль. А все тому, що це не безформні, мішкуваті наряди, а широкий одяг вільного крою, що відмінно поєднує зручність та красу. Всупереч поширеній думці, такий костюм до лиця власницям будь-якої комплекції. Худеньким, субтильним дівчатам варто звернути увагу на комплекти, що складаються з широких штанів з високою посадкою і укорочених кофт або толстовок. Пишнотілим дамам краще вибрати обтягуючі штани і подовжені кофти-туніки рівного або трапецієподібного крою.

Колесо моди зробило віток і спортивні моделі з лампасами знову в тренді. Такі штани можуть бути максі або міді (середньої) довжини. Це справжня “паличка-виручалочка” для тих, хто не може похвалитися ідеально пропорційною фігурою. Власницям вузьких стегон (типи фігури «прямокутник» і «трикутник»), як нікому іншому, йдуть штанці з лампасами, вони дозволяють створювати стильні, кокетливі образи. До подібних брюк підходять практично будь-які кофти і толстовки, незалежно від їх довжини і особливостей крою. Дані моделі спортивних костюмів можна використовувати не тільки для спортивного стилю, але і для луків в дусі спорт-шик.

Спортивні костюми жіночі 2020 – це найчастіше моделі з укороченою кофтою.  Вони дозволяють зробити акцент на талії і вигідно обіграти округлість стегон. Такі кофтинки ідеально поєднуються з брюками рівного крою і зі штанами, в народі званими «банани».  Укорочені толстовки, світшоти або худі підходять дівчатам і жінкам будь-якої статури, оскільки худенькі представниці прекрасної статі з їх допомогою додадуть своїй фігурі жіночності, а пишнотілі навпаки, підкреслять тонкість талії.

На окрему увагу заслуговують спортивні костюми з мереживом. Бренд O&J пропонує якісний, стильний одяг, в якому кожна представниця прекрасної статі буде відчувати себе, немов королева. Мереживо – дуже незвичайна ідея декору для спортивного одягу. Таке вбрання підходить для модного лука в дусі спорт і спорт шик. Якісна прикраса з найтоншої, витіюватої павутинки з візерунками дозволяє надати «родзинку» будь-якому образу. Ця ідея однаково хороша для власниць всіх типів фігури. Спортивний костюм, задекорований мереживом, дозволить будь-якій дівчині або жінці, незалежно від віку і особливостей зовнішності, виглядати не просто красиво, а дуже жіночно.

Особливості вибору спортивного костюму: як і з чим носити такий одяг?

Спортивний костюм – справжній дамський “маст хев” і невід’ємна складова гардеробу. Він доречний скрізь, крім хіба що офісу зі строгим дрес-кодом. Спортивні штани і кофта підійдуть, якщо Ви зібралися прогулятися в парку або сходити з дитиною в зоопарк, плануєте поїздку за місто, або хочете весь день провести в магазинах, влаштувавши собі щось на зразок «дня покупок».

Торгова марка O&J виробляє надзвичайно якісний, а тому дуже практичний і ноский одяг. У спортивних нарядах цього бренду ви будете відчувати комфорт, оскільки вони пошиті з натуральних гіпоалергенних тканин за якісними, професійно розробленими лекалами.

Щоб обрана модель стала “улюбленицею” вашого гардеробу, досить визначитися з бажаним фасоном, відтінком і звичайно ж правильно підібрати розмір. Придбання одягу через Інтернет – зручний і простий спосіб здійснення покупок. На сайті є розмірна сітка і докладна інструкція, що дозволяє легко і просто підібрати собі спортивний костюм (і будь-який інший наряд) відповідного розміру. Для цього доведеться виміряти об’єм грудей і стегон, а також вказати свій зріст. Тим, хто відчуває труднощі у виборі костюма, із задоволенням допоможе онлайн-менеджер. Якщо з якоїсь причини придбані вироби не підходять, їх можливо повернути або обміняти точно так же, як те, що було куплено в бутіку або одежному відділі магазину.

Спортивні костюми чудово підходять для весняно-літнього сезону. Вони надійно захищають від прохолоди або негоди і не викличуть дискомфорту в теплий, або жаркий день. До того ж, складові спортивного комплекту можна надягати порізно, створюючи масу стильних модних образів і майже нескінченно експериментуючи з трендами. До набору з кофти і брюк ідеально підходить вітровка або легке пальтечко з плащової тканини, доповнити модний лук варто кросівками, снікерсами або мокасинами спортивного або напівспортивного зразка.

One Comment
Leave a reply