Патріотичний одяг — жіночий маст-хев

Патріотичний одяг — жіночий маст-хев

Війна, що має приховану, але очевидну мету знищення всього українського, спричинила дивовижний ефект. Наш народ зміцнив свій дух, став поважніше ставитися до власного коріння та більше цікавитися рідною культурою. Тому неабияку увагу зараз має патріотичний одяг з українською символікою.

Сьогодні навіть ті жінки, які не замислювалися про купівлю вишитої сорочки, мріють її придбати, бо пишаються своєю країною та багатством національного колориту. Жіночий патріотичний одяг — це не обов’язково речі, доповнені вишивкою. Дуже стильний варіант — мереживна аплікація у вигляді тризуба, жовто-блакитного серця або польових квітів на футболці, худі, блузі або світшоті.

patriotichnii-odiag

5 приводів купити одяг з українською символікою

Вас дуже приваблює асортимент вбрання з елементами, притаманними українським речам? Шукаєте привід, аби придбати обновку? Отже, даємо підказки:

1. Перемога

На день, коли скінчиться ця жахлива війна і Україна святкуватиме перемогу, з нетерпінням чекає кожна дівчина. Саме тому багато жінок заздалегідь обирають для себе жіночі патріотичні футболки та сорочки. Отже, це надає наснаги.

2. Весілля

Велика кількість пар вирішили одружитися. Для нареченої гарний спосіб виказати любов до Батьківщини — піти під вінець у традиційному вбранні. Для цього є жіноча вишиванка. Так, можна скомбінувати футболку та пишну спідницю таким чином, що вийде нетривіальний стильний весільно-спортивний образ.

3. Свято

Коли маєте жіночий патріотичний одяг, не потрібно гадати, що ж вдягти на День вишиванки, День Незалежності України та інші визначні національні події. Look з імітацією вишивки стане гармоніювати з атмосферою Пасхи та Різдва.

4. Сум за домівкою, яку довелося полишити

Якщо ви тимчасово перемістилися за кордон, ховаючись від бойових дій, одяг з українською символікою стане найліпшою розрадою. Можна купити виріб, щоб відправити його подрузі або родичці, яка знаходиться за межами країни.

5. Бажання зробити подарунок близькій людині

Перше, що приходить на думку перед святкуванням Дня народження близької людини: подарувати щось пов’язане з рідним краєм. Це гарна ідея. Наприклад, жіночі патріотичні футболки — презенти, за які отримувачка буде вам безмежно вдячна.

patriotichnii-odiag-hoodie

Чому патріотичний верх має бути у дівочому гардеробі?

Хочеться скомбінувати крутий аутфіт? Тож у цьому вам допоможе вдало підібрана верхня частина одягу, яка розкриває культурний код. Крім того, футболки, худі, світшоти та сорочки відмінно поєднуються з різними сучасними варіантами низу: джинсами, шортами, спідницями, штанами. На додаток, жіноча вишиванка та інші моделі, що є у колекції «Я люблю Україну», мають безліч переваг:

– Дуже зручні у повсякденному носінні, бо мають продуманий фасон.

– Прикраси з мережива, виконані за унікальними технологіями нашого бренду.

– Підіймають настрій та бойовий дух.

– Вирізняються якісним виконанням.

– Зберігають колір та ефектність мереживної вишивки навіть після багаторазового прання.

Наш бренд O&J доставляє замовлення по всьому світу. Сьогодні українське — це тренд. Будьте у тренді!

patriotichnii-odiag-trizub
Leave a reply